Parkeringfordeltakere

Det er mange parkeringsmuligheter i området rundt arenaen i Nordisk. Arrangøren anbefaler å bruke du store, gratis plasser et lite stykke unna starten.

Kart_parkering kopi

De to store, gratis parkeringsplassene ligger rett ved riksvei 152.

Det blir ikke anledning for deltakere å parkere ved arenaen. Vi ønsker minst mulig unødvendig trafikk dit. Unntatt er bobiler/campingvogner som har registrert seg og som kommer inn før 09.00 lørdag morgen eller mellom 14.00 og 07.00 lørdag. Disse kan ikke kjøre ut av området mens rittet pågår.

Lagtelt

Det blir også mulig å sette opp lagtelt innerst på arenaområdet (mot Ås videregående skole). Lagtelt kan kjøre inn før 09.00 lørdag, før 07.00 søndag og mellom 09.00 og 11.00 (for de som starter sent).

To store gratisparkeringer

Kart_stort kopi
Det finnes to store parkeringsplasser i Ås sentrum hvor det er mulig å stå gratis. Den ene ligger i Herumveien rett ved riksvei 152 (på vei fra E6 mot arenaen). Husk å trekke billett fra automaten, selv om parkeringen er gratis. Herfra er det ca 1500 meter til arenaen.

Den andre plassen ligger på høyre side av riksvei 152, ca 500 meter nærmere arenaen. Her er det 50-60 plasser.

Se kartet for å finne disse to plassene. Du kan åpne de i stor størrelse via lenkene til høyre.

Andre muligheter

Det finnes også en rekke parkeringsplasser i Ås sentrum, men her er det viktig å ta hensyn til parkeringsvilkårene. Tilgjengeligheten her vil være bedre søndag enn lørdag.

Blant annet vil det ifølge Ås kommune være mulig å parkere på plassen i Idrettsveien inn mot Ås stadion (ca 150 ut i traseen for rittene) og på plassene foran kommunehuset i sentrum. Herfra er det ca 200 meter til arenaen via undergang. Parkeringsbegrensningen på skiltene gjelder ifølge kommunen bare hverdager.