tideåmeldeseg

Nå er det på tide å melde seg på nordisk mesterskap i Masters for norske deltakere. Syklist nummer hundre som ønsker å delta på fellesstarten gjorde nettopp det.

foto_2
Tirsdag formiddag 17. juli er det påmeldt hundre norske deltakere på fellesstarten og 73 på temporittet. Erfaring viser at mange venter så lenge som mulig med å melde seg på, men nå begynner det å haste.

Siste frist for påmelding via EQ Timing er fredag 20. juli klokken 23.59. Og husk det er ingen ordinær etteranmelding til mesterskapet.

I tillegg til de norske deltakere, kommer syklistene fra Sverige, Danmark og Finland. Selv om det ikke blir like mange deltakere fra de nasjonene, vil det bli et mesterskap med solid deltakelse - og vesentlig større enn i fjor.

Husk at du også må bestille eventuell overnatting på Quality Entry hotell, eventuell sykkelbuffet fredag kveld og bankett lørdag kveld senest søndag 22. juli. Vi håper mange av de som ikke skal bo der likevel kommer på banketten klokken 18.00. Her er det også premieutdeling etter temporittet lørdag.

Du kan melde deg på rittet og bestille overnatting, buffet og bankett via lenkene til høyre.