ArenaforfellesstartenblirvedÅshallen

Start og målområde for fellesstarten under Nordisk blir ved Åshallen i Ås sentrum. Løypa ellers blir identisk med det som tidligere er offentliggjort.

flyfoto åshallen

Start og mål for fellesstarten blir rett utenfor Åshallen. Syklistene tar til høyre ut på Riksvei 250 og inn i den orginale traseen etter 250 meter.

Ved Åshallen blir det også garderober, sekretariat, resultattjeneste og servering. Med samme arenaområde begge dager blir forholdene lagt godt til rette for deltakere før og etter rittet, for kommisærer og funksjonærer, og for tilskuere.

Starten for fellesstarten går rett i Hogstvetveien rett ut for Åshallen. Etter 250 meter svinger traseen til høyre inn på Rv 152 og følger den opprinnelige traseen.

Målgang for fellesstarten blir på samme sted, med 250 meter rett vei som er perfekt for spurt.

Tempoløypa starter en kilometer lenger inn i Hogstvetveien , slik at rytteren får 1.2 kilometer flat strekning før de svinger inn i den opprinnelige traseen. Målgang er ca 1.5 kilometer fra arenaområdet. Rytterne triller ned til arenaen etter målgang. Ved arenaen blir det speaker, servering og resultatservice.